20-годишен е пострадал при пътен инцидент през нощта в Николово

10:17, 13 май 16 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пътна полиция изяснява сигнал за инцидент с пострадал пътник в автомобил, съобщават от Областната дирекция на МВР. На 12 май МБАЛ- Русе е посетил 20-годишният В.Н., който е бил тежко ранен.

При медицинския преглед са му установени телесни повреди, изразяващи се в счупени четири предни зъба на горната челюст и фрактура на лява лопатка. Мъжът заявил, че е пострадал при ПТП. Сигнал за случилото се е подаден в полицията.

За  изясняването му  е изпратен екип на Пътна полиция. Пред медицинския персонал и служителите на реда пострадалият е разказал, че произшествието е станало на 12 май, около 00.30 часа в с.Николово.

Той обяснил, че е бил пътник в лек автомобил "Шкода Фаворит" и се е возел отпред на дясната седалка, а той е получил травмите си, след като въпросната кола е претърпяла ПТП.

20-годишният е заявил още пред служителите на реда, че превозното средство е било управлявано от 34-годишен мъж от с. Семерджиево, който след катастрофата е напуснал местопроизшествието и е укрил автомобила.

Сигналът е документиран и е уведомен разследващ полицай.  Започнало е изясняване на заявеното от пострадалия, съобщават още от ОД на МВР.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама