Един от въпросите на "Шоуто на Слави" е на 1000% противоконституционен, смята Борисов

12:32, 13 май 16 / Политика 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Това, което и парламентът вчера прие, особено единият от въпросите - не 100%, а 1000% е противоконституционен. Има решение на Конституционния съд от 2003 година, няма как да стане от обикновено Народно събрание. Но подведени по популизма, всички гласуват.

Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов за това, че вчера депутатите пуснаха въпросите за референдума на "Шоуто на Слави", предаде репортер на София Topnovini.bg.

Премиерът изрази надежда в един момент политическата класа действително да разбере, че е изпратена да взима в парламента понякога и непопулярни и тежки решения и действително да се оправи държавата. 

Запитан дали партньорите от кабинета на Борисов ще успеят да го раздразнят толкова, че да се кандидатира за президент, министър-председателят обясни, че пак истински се забавлява с журналистите. "Кой прочел половината от изреченията, кой втората част, почват коментари. Това беше шега и продължавам да настоявам, че виждайки какво става по света, хаосът, който ще настане, ще бъде страховит", добави той. На въпрос дали подкрепя президента критиките му  към Изборния кодекс, той заяви, че Плевнелиев е абсолютно е прав.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама