Много емоции на авто- мото шоу в Механото в Русе

13:32, 13 май 16 25 413 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година Професионалната гимназия по механотехника „Юрий Гагарин“  проведе училищно авто- мото шоу „Майсторско управление на МПС“ заедно с партньорски организации. Състезанието, което премина при голям зрителски интерес, откри Нина Димитрова, директор на гимназията. 

Под ръководството на инж. Е. Червенкова, Кр. Кръстев, инж. Д. Андреева и инж. Ст. Денев и инж. П. Александров в състезанието взеха участие ученици от 12 клас, придобили безплатно свидетелство за управление на МПС по време на обучението си в гимназията.

Показали са овладените тънкости по безопасно и майсторско управление на автомобили и мотоциклети. Партньорите от автосервизите са осигурили купи и награди за най- добре представилите се.

В класирането за „Майсторско управление на автомобил“ първо място зае Денислав Йорданов, второто беше за Венелин Киров и на трето място е Ибрям Фикрет.

При „Майсторите на двете колела“ първо място беше присъдено на Мартин Симеонов, на второ място се класира Иван Цонев, а на трето - Людмил Ненов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама