15-годишните „моряци“ ще спорят за бронза на турнира в Сопот

15:22, 13 май 16 / Спорт 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Набор 2001 на „Черно море“ ще се размине тази година с участието в „Готия къп“. Възпитаниците на Мартин Христов и Тодор Каменов загубиха с 1:3 от „Ботев“ Пловдив в третия си мач от груповата фаза на турнира в Сопот. Това им отреди борба за третото място в надпреварата. А участие на мини световното клубно първенство в Швеция дава единствено класирането на първо място.

В сблъсъка с „Ботев“ малките „моряци“ отново получиха ранен гол след груба грешка, а след това пропиляха няколко изгодни положения за изравняване. В началото на второто полувреме „канарчетата“ стигнаха до второ попадение, а веднага след това Иван Иванов отново върна интригата в мача. Малко преди края беше оформено и крайното 3:1 за пловдивчани.

За клубния сайт треньорския тандем на варненци Мартин Христов - Тодор Каменов заяви, че е разочарован от загубата и най-вече от факта, че тя е дошла след груби индивидуални грешки в защитен план.

„Черно море“ ще играе утре в малкия финал с втория класирал се отбор в другата група.

 

„Черно море“: Иван Дичевски, Филип Иванов, Кристиян Парашкевов (15 - Тугай Неджед), Даниел Стоянов, Дамян Дамянов, Мердин Адем, Павел Георгиев, Християн Фоти, Велислав Василев (50 - Ерих Шабан), Иван Иванов, Мартин Минчев

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама