Абитуриентите от Випуск 2016 изпраща Добрич

15:32, 13 май 16 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Около 1000 зрелостници изпращат тази година гимназии и средни общообразвателни училища в област Добрич, съобщи началникът на Регионалния инспекторат по образование Любомир Тодоров.

Абитуриентските балове започват в края на следващата седмица.

Днес с вълнуващо тържество училището по изкуства СОУ "Свети Климент Охридски" изпрати своите абитуриенти. За последен път училищният звънец би за 62 зрелостници. В препълнената Актова зала завършващите възторжено брояха от 1 до 12.

С усмивка и намигване бяха връчени грамотите, с които бяха удостоени част от завършващите. Имаше номинации за "любител на телефонните разговори", "баш калпазанин", "бягане на къси разстояния", "ни чул, ни видял, нищо не разбрал", "луд умора няма", "баш кокона" и др. Първокласници отправиха музикален поздрав към абитуриентите.

Отличия получиха ученици, завоювали привози класирания на национални състезания и конкурси.

"Тук, в училище дойдохме като деца и си тръгваме като личности, благодарение на вас, скъпи учители“, сподели от името на съучениците си Янита Росенова. „Вие изградихте в нас характери, готови да се борят в живота... Благодарим ви! Ние винаги ще бъдем част от фамилия Охридски", добави тя. Учениците от 12 а, 12 б и 12 в клас отправиха вълнуващи думи на благодарност към своите класни ръководители, учители и ръководството на СОУ "Свети Климент Охридски".

„Аз съм горда, че ръководя екип от учители, пред които вие се прекланяте... Щастлива съм, че вие казахте това - че учителите дават сърцата си, дават душите си, за да ви направят наистина хора“, каза в приветствието си директорът на училището Юлияна Герасимова. Тя пожела на зрелостниците "На добър час!", да са здрави, да не забравят, че вратите на СОУ "Св. Климент Охридски" са отворени за тях.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама