Благотворителна вечер подкрепи 25 абитуриенти в Русе

21:18, 13 май 16 / Политика 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителна вечер в подкрепа на абитуриенти в неравностойно положение се състоя тази вечер в Русе. Инициативата е на народния представител и организационен секретар на Жени ГЕРБ в България Светлана Ангелова.

„Тази благородна идея реализираме благодарение на вашата съпричастност. Миналата година помогнахме на 19 абитуриенти да получат своя шанс за чудесен старт в живота. С благодарност и усмивка те си спомнят за подкрепата. Тази година имаме амбицията броят им да е 25“, обърна се към присъстващите гости Ангелова.

„Една абитуриентска вечер е най - вълнуващото събитие за всеки. Тя трябва да бъде почувствана като незабравим и красив празник. На този ден се отваря нова страница в живота на всеки човек, изпълнена с предизвикателства и нови емоции. Пожелавам ви да сте смели и да приемате с положителни чувства всяка едно препятствие в живота“, пожела на присъстващите абитуриенти и бъдещи студенти народният представител.

Събитието под мотото "Подай ръка, подари празник" бе посветено на набиране на средства, които ще се предоставят на завършващи 12 клас тази година, които нямат възможност да организират сами абитуриентския си бал.

Манекените на агенция „Елит Д“ представиха най – новите тенденции за сезон пролет – лято от колекциите на фирми от Русе и страната.

За доброто настроение на всички се погрижиха танцьорите от клуб по спортни танци „Настроение“ – Русе, изпълнители от детска вокална група „Слънце“ при Общински детски център за култура и изкуство – Русе, финалистите в тазгодишното издание на „България търси талант“ Мирела и Пресияна Димитрови и др. Водещ бе Димитър Туджаров – Шкумбата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама