Никола Спасов: Оставането ми в клуба е въпрос на оформяне на документи

21:56, 14 май 16 / Спорт 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Аз правя селекцията за новия сезон, оставането ми в клуба е въпрос на оформяне на документи. Това каза треньорът на „Черно море“ след победата на стадион „Тича“. Така потвърди, че ще продължи да е треньор на „моряците“.

Този път той остана доволен от футболистите си. „Не беше лесен мачът. Един двубой, в който трябваше да затвърдим шестото място срещу добър отбор. Не беше лесно, но нещата се случиха. Истината е, че футболистите, на които разчитах през цялото време, най-после показаха най-доброто от себе си. Показаха най-вече мотивация и концентрация за този мач. Беше трудна седмица - неприятна загуба в предишния кръг. Трябваше да изиграем добър последен мач на собствен терен и да завършим първенството с вдигнати глави. Сигурно разочаровахме доста хора и най-много ръководството. Завършваме все пак на шесто място, достойно представяне. Но не беше това, което всички очакваха и най-вече аз“, каза още Никола Спасов.

Малко се притеснява обаче за сблъсъка с „Локомотив“ Пловдив. „Радвам се, че така завършихме първенството във Варна. Не беше лесно. Надявам се, че и последния мач ще изиграем на ниво. И там ще бъде изключително трудно. Всички футболисти са настроени вече ваканционно и определено се притеснявам по какъв начин ще изиграят мача“, обясни Спасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама