Георги Илиев: Радващо е, че преодоляхме умората и победихме

22:21, 14 май 16 / Спорт 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Капитанът на „Черно море“ беше избран за играч на мача с „Ботев“ Пловдив. „Двубоят беше малко тежък, пролича си малко умората от последните мачове. Доста тежки бяха - и с „Берое“, и с „Монтана“. Ясно се видя, че има умора в играчите. Но радващото е, че я преодоляхме и успяхме да победим. Имаше моменти, когато нямахме победи на „Тича“. Но естествено, че у дома и стените помагат. Разчитаме на подкрепата на феновете, може би това е една от причините да побеждаваме. Надявам се занапред да продължим в този дух“, каза след двубоя Георги Илиев, който отбеляза втория гол в срещата.

Не смята обаче, че е в най-добрата си форма все още. „Едва ли съм в най-добрата си форма. Надявам се на една стабилна подготовка за следващия сезон и да може да се види нещо по-добро от мен“, добави футболиста. Със сигурност не очаква покана за националния отбор. „Не ми е фикс идея да играя за него. Има доста млади и кадърни момчета, на които разчита селекционерът, така че им пожелавам успех“, каза също Георги Илиев.

Оставането на Никола Спасов като треньор на „Черно море“ той коментира така: „Доста сме работили с него, познаваме се перфектно. Ръководството преценява. Ще се радвам да работим пак. Единствено може да има напредък и да растем.“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама