Спират движението около стадион „Берое“ в Стара Загора

07:15, 17 май 16 / Спорт 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 16.00 часа днес ще бъде спряно движението на превозни средства в района на стадион „Берое”, с изключение на автомобилите на живеещите там.

Ограничението се въвежда с цел осигуряване на безопасно провеждане на футболната среща между отборите на ПФК „Берое” – Стара Загора и ФК „Партизан” – Белград. Пpиятeлcĸaта фyтбoлнa cpeщa ще започне в 19,16 часа.

Началото на тържecтвeнaта пpoгpaмa, с връчване на награди на 100 заслужили вeтepaни и дeятeли нa „Бepoe“ ще бъде в 18.00 часа.

От 16.00 часа до 21.30 часа  ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт (с изключение на живеещите в района граждани, които ще бъдат пренасочвани в близките улици или допускани срещу документ за самоличност), по улиците: „Августа Траяна“ - от кръстовището с ул. „Отец Паисий“, в посока стадион „Берое“; по ул. „Спортна“ - от кръстовището с ул. „Гоце Делчев“, в посока стадион „Берое“; по ул. „Майор Т.Кавалджиев“ - от кръстовището с ул. „Боруйград“, в посока стадион „Берое“; по ул. „Бончо Бонев“ – в двете посоки.

Движението ще се нормализира веднага след приключване на мероприятието, по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама