Объркали с друг пребития свещеник в Стара Загора

08:23, 17 май 16 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Биячите на 37-годишния свещеник Цветан Иванов са го объркали с някой друг. Отецът бил в цивилно облекло и се прибирал вкъщи. Тримата мъже, които са го налагали на улицата, спрели побоя, щом той се обърнал по лице, разказва потърпевшият пред пресс тв.

В 13.13 часа вчера в Областната дирекция на МВР е получено съобщение от тел.112, че в Стара Загора, вблизост до кръстовището на ул. “Отец Паисий” и ул. “Цар Калоян”, се намира лице, пострадало от нанесен побой, информираха от полицията.

Изпратените на място полицаи намерили пострадалия - 37- годишен мъж от Стара Загора. Пред служителите на МВР той разказал, че е бил нападнат в гръб от трима непознати за него мъже. Те започнали да му нанасят удари в главата с метален предмет. След това го повалили на земята и продължили да го ритат и да му нанасят удари с  ръце по тялото.

Пострадалият е откаран в Центъра за спешна помощ и е настанен за лечение в отделение “Неврохирургия” на Старозагорската болница с две контузно-разкъсни рани на главата и счупени кости на лявата китка, без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство, работата по установяване на извършителите продължава.

37-годишният служител в Старозагорската епархия вече е простил на нападателите си, защото това учи православната църква. Надява се извършителите да бъдат намерени, за да ги попита защо са го били и лично да им каже, че им прощава.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама