Ученици и учители отличени на "Празник на шампионите" в Русе

13:13, 17 май 16 25 485 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
116 ученици от русенското основно училище „Любен Каравелов” получиха грамота и книга на „Празник на шампионите”.

В станалата вече традиционна инициатива бяха отличени децата, завоювали призови места в регионални и национални състезания и олимпиади, уточниха от учебното заведение.

Отличията са раздавани за постижения в три категории – наука, изкуство и спорт. За първа година, Педагогическият съвет номинира и четирима родители, които също бяха удостоени с грамоти за съпричастност към развитието на училището.

Отново за първи път беше връчена и награда „Учител на годината”. Изборът на Училищното настоятелство за първия по рода си приз бе за преподавателя по история и география Деян Стайков.

Своите музикални поздрави към участниците и гостите на празника поднесоха талантливи деца от ОУ „Любен Каравелов”, сред които и седмокласничката Габриела Йорданова, която представи страната ни в последното издание на Детската Евровизия.

Своите видео послания към всички присъстващи от различни точки на света отправиха и бивши възпитаници на училището. Приветствие към наградените и гостите на инициативата поднесе и директорът на училището Росица Рангелова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама