Седем от пострадалите в катастрофата с автобуса остават на лечение

19:43, 21 май 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От най-тежко пострадалите осем пътници в катастрофиралия на бул. „8-ми приморски полк“ автобус само един е изписан. Това е станало след медицински консулт, съобщи Дияна Желева, отдел „Връзки с обществеността“ на МБАЛ „Св. Анна“. Всички останали остават под наблюдение в лечебното заведение. Непосредствена опасност за живота им няма.

Трима от пострадалите пътници са в Клиниката по ортопедия и травматология с различни счупвания. Други трима са в „Неврохирургия“. Шофьорът е под наблюдение в Първа хирургия.

Припомняме, че автобус на „Градски транспорт“, който се е движел по линия 26/28 в посока центъра, излезе извън пътното платно, събори ограда и се заби челно в стълб от тролейбусната мрежа. Всички пътници бяха откарани за преглед в МБАЛ „Св. Анна“. Най-тежко беше състоянието на 52-годишния шофьор на автобуса, който е с фактури на тазобедрената става. Жена на 43 години е получила фрактура на подбедрица, а 69-годишна пътничка е с травма на главата. Има още петима пострадали пътници на възраст между 67 и 85 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама