Ваканция в „Музейко“

10:33, 22 май 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Лятната ваканция за най-малките започна, а в края на месеца в почивка излизат и малко по-големите ученици. Следващите три месеца и половина са истинско организационно изпитание за родителите. София Topnovini.bg ще събере най-интересните предложения за приятно и полезно прекарване на времето. Вече ви разказахме за лятното училище в столичния зоопарк.

Свои варианти предлага и „Музейко”. Там можете да запишете детето за седмица или дори няколко, тъй като програмите са разнообразни и не се повтарят. Заниманията могат да са целодневни или полудневни, на български и на английски език. Предназначени са за деца от 6 до 12-годишна възраст.

Началото е 6 юни, а продължават до средата на август.

Приказки, творчески ателиета, научни работилници и игри на открито са част от предложенията за „Умно лято в „Музейко”.

Ето и примерна програма:

Непознатата природа - ателие на открито;

Обяд;

Занимателно училище;

Научно/арт ателие;

Игра в Музейко;

Всеки ден от седмицата има своя тема – ден на птиците, на животните, на скалите, на небето, на животните. Децата ще се запознаят, например, с черната мура, с кълвача, вулканичните скали, космоса и т.н.

Зписването е на място или онлайн. Полудневна програма на английски език е от 9:00 до 14:00 ч. Цената й е 160 лв. на седмица. Целодневната двуезична струва 280 лв и е от 9:00 до 17:00 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама