Над 100 деца се явиха на кастинга в Академия „Лудогорец”

15:51, 22 май 16 / Спорт 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 100 деца, набор 2003 г., от всички краища на България се явиха на ежегодния кастинг във футболната академия на „Лудогорец“. Той се проведе в клубната база, съобщиха от клуба.

Близо три часа кандидатите за прием в детско-юношеската школат на шампиона, минаха различни физически и технически упражнения под ръководството на треньорите.

Интересът към кастинга бе огромен, като трибуните на клубната база „Гнездо на орли“ бяха пълни до краен предел. Ръководството на футболната академия на „Лудогорец“ беше максимално затруднено в избора на талантите, които ще бъдат приети.

„Изключително сме впечатлени и максимално затруднени в избора си от огромния брой талантливи деца, които дойдоха да покажат уменията си“, коментира главният селекционер в ДЮШ на „Лудогорец“ Валентин Станчев. „Категорични сме, че толкова талантливи деца не са идвали в нито един от предните четири кастинга. Благодарим на децата и техните родители за интереса и доверието в нашата Академия“, допълни Станчев, цитиран от клубния сайт.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама