„Спартак“ празнува с феновете спечелването на купата/ Снимки

20:31, 22 май 16 / Спорт 25 340 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Спартак“ победи и „Провадия“ в последния мач от първенството на „А“ окръжна група. „Соколите“ се наложиха с 5:2 над съперниците си на свой терен и заслужено вдигнаха купата.

Варненци се оказаха догонващи в резултата, след като в 22-ата минута Станко Георгиев даде преднина на своите. Радостта на гостите обаче трая 7 минути. Иван Добрев успя да изравни след удар отдалече. В 30-ата минута пък Десислав Дяков стреля от разстояние и вратарят на гостите се опита да улови топката, но не успя. От грешката му се възползва Владислав Мирчев, който отбеляза втория гол. Това явно пообърка футболистите на „Провадия“ и те допуснаха да им отбележат трети път само три минути по-късно. За 3:1 се разписа Йордан Пенев. Малко преди почивката Ивайло Русев изведе Мирчев, който прати топката в долния ляв ъгъл на вратата.

В 56-ата минута пък Мирчев подаде на Русев, той успя да преодолее вратаря и докара нещата до 5:1. Гостите стигнаха до второ попадение малко преди последния съдийски сигнал.

В мига, в който главният рефер Димитър Михайлов свири края на мача, феновете се появиха на терена и заедно с футболистите празнуваха спечелването на купата в „А“ окръжна. От есента спартаклии ще играят в Североизточната „В“ група.

Мнозина от феновете, които по време на целия мач подкрепяха любимия си отбор, се снимаха и с трофея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама