Спасов: Надявам се да направим по-добра и навременна селекция

23:37, 22 май 16 / Спорт 25 402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въпреки загубата, треньорът на „Черно море“ беше доволен от старанието на футболистите си. „Мисля, че не стояхме толкова лошо на терена и не направихме лош мач. Без никакво значение беше двубоят за нас. Дори се притеснявах повече, но в крайна сметка моментните възможности на футболистите, настроението, което имаха, половината от титулярите напускат „Черно море“, така че съм доволен, че загубата е минимална. Което не е нормално, но... Направихме всичко възможно, до последно исках да вкараме гол. Получи ни се през второто полувреме. Преди почивката бяхме малко неуверени. Футболистите, които играха на непривични места, не можаха да се справят със задачите си. Направихме малко грешки през първото полувреме, но ни отбелязаха гол. Мисля, че с влизането на Матиас Курьор отборът придоби друг облик в атака. Изравнихме мача, стояхме доста по-добре, но после пак досадна грешка през Кулибали. Потърсих развитие на нашите атаки, исках да не загубим мача, но не получи. Доволен съм от старанието в един мач, който е без значение за нас. Ако не бяхме го и загубили, щеше да е перфектното представяне. Но това са петима, които ни напускат, и днес играха. Не е лесно да мотивираш половината отбор, който си заминава“, каза след мача Никола Спасов.

Той вече работи по избора на нови футболисти. „Отдавна правим селекция. Мисля, че тази година всичко е планирано навреме и се надявам да направим тази година по-добра и навременна селекция“, каза още Спасов.

Като цяло не е доволен от представянето на отбора през целия сезон. „Шестото място е достойно, но иначе като игра не стояхме добре, особено през пролетния полусезон. Можехме много повече, показахме го в отделни мачове. Имаше голямо непостоянство в отбора, за което и аз имам вина. Започнахме първенството като носители на Купата, спечелихме и Суперкупата. Не стояхме чак толкова лошо през есента. Надявам се през новото първенство да сме много по-добри“, обясни Спасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама