В Бюрото по труда в Исперих са обявени близо 180 свободни работни места

06:26, 23 май 16 25 2776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Бюрото по труда в Исперих са обявени близо 180 свободни работни места, съобщиха от институцията. Предложенията за работа към младежи до 29 години в град Исперих са за букмейкър, монтажник на кабели, отчетник счетоводство и чистач. Заплащането за тези длъжности е 378 лева. Фирми в лудогорския град търсят още общ работник, тракторист или комбайнер и разносвач. За община Самуил са обявени 30 свободни позиции, като се набират 10 шивачи и 20 общи работници без образование. Трудовото възнаграждение за длъжностите е 420 лева.

Шивашка фирма в Русе е предложила 20 свободни места за гладачи и шивачи, а предприятие във Варна търси 30 работници.

Свободни позиции в Бюрото по труда е обявила и туристическата индустрия. Черноморският комплекс "Златни пясъци" търси 59 кадри за сезона. В хотели и ресторанти в морския курорт има 48 свободни работни места за готвачи, пом.-готвачи и сервитьори и пом.-сервитьори. Търсят се още камериерки, работник перално стопанство, етажни камериерки, вале-работник хотелско домакинство и работник химическо чистене. Заплащането за работните места варира от 600 до 850 лева, а изискването към търсещите работа лица е да са със средно образование.

Предложените свободни работни места в курорта „Слънчев бряг” са 30. Търсят се камериерки и 15 души за поддръжка басейни. Определеното трудово възнаграждение е 580 лева. Две свободни места са обявени и за готвачи в морския курор „Св.Влас”, сочат изнесените данни на трудовото ведомство в Исперих.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама