Спортен празник събра над 300 пенсионери от региона в Свищов

08:19, 23 май 16 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионалният спортен празник „Свищов ви зове” събра почти 300 члена на пенсионерски спортни клубове от страната. Поводът за него бе шестата годишнина на местния пенсионерски спортен клуб „Нове”. Освен домакините, в него се включиха представители на спортен клуб „Слънце” – Плевен, спортна група „Панака” към сдружение „Интелект” на учителите и пенсионерите от Луковит, спортен клуб „Дунавски вълни” от Свищов, Спортен клуб „Янтра 11” – Полски Тръмбеш.

 Пенсионерските спортни отбори представиха своите композиции и зарадваха всички присъстващи със своя хъс за изява и добро настроение. Първи се представиха домакините от ПСК „Нове” с треньор Надя Йорданова и музкилна композиция на Маргарита Самоковлиева.

Празникът нямаше състезателен характер, но това не попречи на всички участници да дадат най-доброто от себе си и да покажат завидни за възрастта си майсторски изпълнения.

В празничната програма се включиха много изпълнители, сред които талантливата певица Симона Иванова, трио „Нове” с ръководител Корнелия Чекелева, танцов състав „Павелски мераклии” от с. Павел и други.  

Празникът продължи до ранния следобед, а всички присъстващи получиха почерпка от кмета Генчо Генчев. На рождениците от ПСК „Нове” той връчи и специален подарък – екипи, с които да продължат да представят достойно родния град.

През месец юни в Балчик ще се проведе зонален преглед на пенсионерските спортни клубове от Северна България, а през октомври ще бъде националният преглед в Димитровград.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама