Предложиха Ани Салич за почетен гражданин на Благоевград

11:55, 23 май 16 / Политика 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благоевградските съветници рещават на празнична сесия дали да удостоят с приз "Почетни граждани" нови трима души, дали принос за развитието на града и общината.

Сред предложените за номинация е телевизионерът Ани Салич. Тя е родена на 22 април 1969 година в Благоевград. Завършила е английска езикова гимназия в областния център, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София.

Салич е предложена за почетен гражданин от началника на Регионалния инспекторат по образованието Ивайло Златанов, който е и съветник от листата на ГЕРБ.

Другият претендент е Николай Янчовичин, който пък е роден в Брацигово. Завършва ЕГ "Акад. Людмил Стоянов" в Благоевград, след това Американския университет в в града със специалност  "Журналистика и масови комуникации". Освен че е генерален мениджър на ирландската Communicorp за България , Янчовичин ръководи и известно българско радио". което няколко поредни години раздава годишните си музикални награди в Благоевград.

Третото предложение е за Костадин Ангов. По негово време, като директор на Домостроителния комбинат, в Благоевград са изградени стотици блокове, с което за времето е решен жилищният проблем на хората. 

Гласуването на номинациите е на 25 май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама