Пиян шофьор с "Мерцедес" нацели пътен знак и три дървета в Приморско

11:05, 25 май 16 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
52-годишен мъж от Приморско е катастрофирал самостоятелно снощи около 00:01 часа на улица „Трети март“ в града, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Бургас. Той е изпробван за алкохол, като пробата е положителна - 1,08 промила. Мъжът е управлявал лек автомобил „Мерцедес“.

По първоначални данни, произшествието е предизвикано от несъобразена скорост и последвала загуба на управлението над автомобила, след което колата е напуснала лентата за движение, навлязла е на тротоара и последователно преминала през пътен знак, стъпала, бордюри и три дървета.

Автопатрул на РУ-Приморско се е движел зад „Мерцедеса“. Полицаите са видели как автомобилът излиза от пътното платно и катастрофира. Колата е с бургаска регистрация, а водачът е правоспособен, с 29-годишен стаж като шофьор.

При инцидента са нанесени щети по автомобила и пътните знаци. Водачът е откаран в Центъра за спешна помощ в Приморско,където му е взета кръв за анализ, прегледан е и е освободен. На мястото на произшествието е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама