46-годишен мъж се простреля по време на лов край Зимовина

12:07, 25 май 16 25 561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С опасност за живота е 46-годишен мъж след лов за хищници, между село Зимовина и местността „Таушан тепе” в землището на стамболовското село Пътниково, съобщават от полицията.

По време на приключване на индивидуален лов за хищници и предаване на оръжие от ръка в ръка е прострелян в дясна гръдна половина мъжа от село Силен с ловна карабина "Ремингтън 700 с калибър-308 "Уинчестър", собственост на 39-годишен хасковлия.

Пострадалият е бил транспортиран в хасковската болница, където е стабилизиран и впоследствие откаран в МБАЛ"Свети Георги"-Пловдив, където му е извършена операция на простреляна дясна гръдна половина, ревизирана гръдна клетка, зашита и спряно кървене.

След оперативната намеса е стабилен, в съзнание и самостоятелно дишане. Настанен в ОАИЛ за наблюдение с опасност за живота.

В разговор с него, същият е заявил, че неволно се е самопрострелял. Оръжието и колата „Сузуки Витара”, собственост на хасковлията са предадени с протокол за доброволно предаване, а той е бил задържан до 24 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама