Кметът на Разград награди отличниците от Випуск 2016

13:15, 25 май 16 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Разград д-р Валентин Василев награди отличниците – абитуриенти от Випуск 2016 година. Церемонията се състоя във фоайето на Общинския културен център.

Отличени бяха общо 125 зрелостници от шест разградски училища. От тях 42 са от ПМГ “Акад. Никола Обрешков“, 68  от ГПЧЕ “Екзарх Йосиф“, по четирима  от ПТГ “Шандор Петьофи“ и ПГИ “Робер Шуман“, шест от ПГХТБТ “Мария Кюри“ и един от ПГТС “Христо Смирненски“.

Всички те получиха кристален плакет с лика на светите братя Кирил и Методий за постигнати високи успехи. Специалната награда на община Разград се връчва за първа година.

Д-р Василев поздрави младите хора за постигнатите високи резултати по време на обучението си. Той призова момичетата и момчетата да не забравят никога от откъде са тръгнали и някой ден да се върнат, за да дадат своята дан за родния град.

„Заедно с екипа си ще вложим всичките си усилия да работим така, че да създадем условия, някой ден да ви бъде приятно да се върнете отново в Разград”, допълни кметът.

На церемонията присъстваха зам.-кметът Ердинч Хасанов, началникът на отдел "Образование" Бонка Миланова, учители, ученици и родители.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама