АБВ отговаря на нападките на БСП с любов – ще им подарява червени рози

14:35, 25 май 16 / Политика 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На всяка остра реплика на БСП ще подаряваме по една червена роза. Това обеща лидерът на АБВ Георги Първанов. Той изрази надежда за активиране на диалога в лявото пространство и посочи, че чул много закачки и хапливи реплики от предишните дни, но от АБВ щели да им отговорят с любов.

„Не искам да влизам в полемика, с която и да е партия, но на местните избори имахме позиция, че няма да подкрепяме кандидати, а сме готови да участваме в коалиция с различни партии. Отстъпихме от позицията си и подкрепихме безвъзмездно някои кандидати на БСП. Сега няма вариант, в който АБВ да подкрепи друга кандидатура без споразумение”, подчерта Първанов.

„Не мога да си представя, че от АБВ имаме политическо решение да извадим Ивайло Калфин и представителите ни във властта и в парламента да гласуваме против собственото си предложение. По правилник освобождаването на досегашния и изборът на новия министър са в едно и също решение. Много моля да не ни гледат кой как натиска бутоните”, призова Първанов, като коментира, че това не е признак на добра политическа култура. „Ако всеки път ще си борим кой как гласува, няма да стане работата”, добави още той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама