Няколко души са пострадали при различни пътни инциденти в Русенско

14:46, 25 май 16 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Няколко души са пострадали при различни пътни инциденти в Русенско, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Русе.

На 23 май е подаден сигнал, че на пътното платно между Сеново и Кривня има паднал велосипедист с травма на главата. 67-годишният мъж е откаран в МБАЛ – Русе. Извършен е оглед на местопроизшествието от екип на РУ – Ветово. Не са събрани данни мъжът да е пострадал при ПТП. Работата по изясняването на случая продължава.

Също на 23 май е сигнализирано, че медицинска помощ е потърсил 43-годишен русенец, получил наранявания при ПТП. Според събраните първоначални данни, около 18:00 ч. същия ден в района на местност «Русофили» на черен път в лозя З.Н. на е карал мотопед, паднал от него, прибирал го в частен двор и се върнал вкъщи. Там обаче получил болки в дясната част на гръдният кош и отишъл в болницата. Там установили, че има счупени ребра. За случая е уведомен и дежурен разследващ полицай. Работата по изясняването на инцидента продължава.

На 24 май около 11:50 ч. в РУ — Бяла е получен сигнал за пострадал велосипедист на ул. «Цар Освободител» в Ценово. Местопроизшествието е посетено от екип на РУ-Бяла. Установен е лек автомобил «Фолксваген Поло», управляван от А.Б. на 62 г., който при движение с несъобразена скорост със състоянието на автомобила и интензивността на движението, ударил в задната част велосипед при пресичане отляво надясно. 14-годишният велосипедист е бил леко ранен, откаран е в МБАЛ – Бяла с охлузвания по тялото. Настанен е за наблюдение.

В 18:00 ч. на 20 май пък в РУ-Ветово е получен сигнал за ПТП в градчето. Служителите на реда установили, че пред магазин на ул. «Цар Самуил», лек автомобил «Роувър» с водач Г.Т. на 48 г., със задната си дясна гума е охлузил глезена на 17-годишна пешеходка, която е била на пътното платно. Тя е прегледана от ЦСМП-Ветово и е освободена за домашно лечение. Пробата на водача за алкохол е отрицателна. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама