Обмислят за Синя зона в Сливен от октомври

08:08, 26 май 16 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
32 са точките, включени в дневния ред на днешната сесия на Общинския съвет в Сливен. Според очакванията, предложението за въвеждане на Синя зона в Сливен, ще бъде една от най-дискутираните точки в дневния ред на заседанието. По думите на председателя на местния парламент Димитър Митев до месец октомври се очаква „зоната” да бъде факт и да заработи.

Друго предложение, което ще бъде обсъдено, е забрана за движението на каруци на територията на Сливен.На днешната сесия общинските съветници трябва да приемат новата Наредба за организацията и безопасността на движението, поведението на водачите на превозни средства и пешеходците на територията на Община Сливен

По време на заседанието ще бъде поискано прекратяване на членството на Община Сливен в РАО „Тракия“. Ще се беседва и върху допълнения в правилника за устройството и управлението на общинското дружество „Общински пазари“, даване на съгласие Общината да кандидатства по два нови проекта по Оперативна програма „Региони в растеж“, продължаване срока на договора за управление с още един мандат от три години на управителя на „Пътнически превози“ и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама