Финалистки от „Vip Brother” се включват в Модна фиеста Албена

10:51, 26 май 16 25 462 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финалистките от „Vip Brother” – певицата Кристина Димитрова и Катрин Вачева, ще представят ново общо парче за първи път на Модната фиеста в Албена – „Изолатор”, съобщават организаторите на модния форум. Музиката е на известният композитор Мартин Биолчев, текст – красавицата в културизма, певица и бивша водеща на фиестата в Албена, Анджи.  Ще има и клип, който е по идея на Катрин, с голямата подкрепа на Кристина. На Модната фиеста двете брадърки ще бъдат не само певици, но и ще дефилират с облеклата на Сватбен център София. Собственикът Пламен Йорданов, който има повече от 5 000 рокли, е обещал да пристигне с два буса, специално подготвени рокли за дефилетата.

Друга любима звезда, която ще открие фиестата, е любимецът на всички тийнейджърки Ивайло Колев, който постигна триумф на конкурса „Бургас и морето” и спечели голямата награда. Няма да пропусне да изпее и големия си хит „Моя е”, който е записан заедно с Васил Найденов. Гвоздей, първата вечер е промото на песента „Не пипай там”, който за първи път ще бъде представен.

Водещият Искрен Пецов с хита си „Бомба е” дава заява за хит на лято 2016 година. Именно Искрен написа филмовата музика на най-новия рекламен филм „ Албена филм 2016”, за комплекс Албена, с оператор и режисьор Стефан Василев. Филмът за съвсем кратко време постигна рекордните за филм над 100 000 гледания в youtube.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама