Организират обществено обсъждане за "Дома за пловдивската опера"

10:53, 26 май 16 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Инициативният комитет на "Дом за Пловдивската опера" организира обществено обсъждане за напредъка на гражданската инициатива, която цели създаването на самостоятелна сграда на Пловдивската опера.

На събранието ще бъде представена информация за подписката за подкрепата на инициативата, възможните локации за изграждане, полезен опит от оперни сгради в други държави. Всеки, който има идея, предложение във връзка с тази инициатива, може да я представи в писмен вид.

Ще бъдат обсъдени следващите стъпки, свързани с действията след изтичане на  последния срок за събиране на подписи в подкрепа на инициативата.

Обсъждането ще се състои на 30 май 2016 г. (понеделник) от 18 часа в зала "Съединение" на Регионалния историческия музей-Пловдив, площад "Съединение" 1.

Крайния срок на подписката е 3 юни 2016 г., в която всеки пълнолетен гражданин на град Пловдив може да участва – формуляри има на разположение в Дома на културата "Борис Христов", Концертна зала, Билетния център на Главната улица и на други места, указани във фейсбук-страницата на инициативата "Дом за Пловдивската опера" и по време на артистичните прояви на Опера Пловдив в града.

Подписи ще се събират и по време на общественото обсъждане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама