Две фирми участват в търга за нови коли на Община Шумен

11:04, 26 май 16 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шуменската “Венци” ЕООД и варненската “Алианс ауто” са фирмите подали документи за участие в обществената поръчка за покупка на нови автомобили за Община Шумен.

Документите на двете фирми бяха отворени днес от петчленна комисия с председател Георги Янков.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 169 380 хил. лв. без ДДС. Кметството в Шумен ще закупи 10 автомобила. Возилата са за нуждите на две от общинските предприятия – “Медиен център” и “Общински жилища и имоти”, дирекция „Образование, наука и култура“, Дома за стари хора, Домашен социален патронаж, Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с физически увреждания , новото общинско звено “Чистота”, Център за настаняване от семеен тип, Областния информационен център.

Покупката на автомобилите ще е с бюджетни средства и средства на съответното подразделение.

Два от автомобилите, които общината ще закупи са за нуждите на Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с физически увреждания.

Автомобилите трябва да са с възможност за поставяне на хидравлична или механична рампа за хора с увреждания. Прогнозната цена на едното моторно превозно средство е 13 650 без ДДС, а за другото 25 000 без ДДС.

Четири от автомобилите са с прогнозна стойност 12 490 лева без ДДС. Те са за нуждите на “Общински медиен център”, “Общински жилища и имоти”, дирекция „Образование, наука и култура“ и Бюджетна дейност “Чистота”.

За нуждите на Дома за стари хора „Д-р Ст.Смядовски“ в обществената поръчка е заложена доставка на нов товарен автомобил тип ВАН с прогнозна стойност 17 990 лева без ДДС.

Товарен автомобил тип ВАН с прогнозна стойност от 17 990 лева ще бъде закупен и за нуждите на Домашен социален патронаж – Шумен.

За нуждите на Центъра за настаняване от семеен тип в Шумен в обществената поръчка е заложена доставка на автомобил с възможност за поставяне на хидравлична или механична рампа за хора с увреждания. Прогнозна стойност на моторното превозно средство е 19 290 без ДДС.

25 500 лева без ДДС е прогнозната стойност на автомобилът, който ще бъде закупен за нуждите на Областния информационен център.

При подбора на фирма за изпълнение на поръчката ще важи условието за икономически най-изгодна оферта.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама