Владо Николов и младежите на България играят в "Колодрума" Евро 2016

14:25, 26 май 16 / Спорт 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младите волейболисти на България, които са водени от селекционера Владимир Николов ще играят мачовете си от Евро 2016 в "Колодрума" в Пловдив, съобщиха от Българската федерация по волейбол.

С разпространеното съобщение относно жребия за състезанието, от стана на федерацията се слага край на спекулациите, за това къде ще се провежда първенството.

Публикуваме съобщението без редакторка намеса:

Жребият за разпределението на отборите в двете предварителни групи от Европейското първенство по волейбол за младежи (до 20 г), чиито домакин е България ще се състои на 7 юни (вторник) от 10:00 ч в Парк хотел „Витоша“.

Президент на журито за Еврововолей ще бъде вицепрезидентът на CEV Бану Джан Шурман, която ще ръководи лично церемонията.

Припомняме, че Евроволей ще се проведе в Пловдив и Варна от 2 до 12 септември 2016 г. Младите волейболисти на България, които са водени от  селекционера Владимир Николов ще играят мачовете си в Колодрума в Пловдив. Другата група ще бъде в Двореца на Културата и спорта в морската ни столица.

До сега за шампионата на Стария континент за младежи са се класирали: България, Русия, Италия, Турция, Полша, Австрия, Словения и Сърбия. Останалите четири тима ще станат ясни след допълнителни квалификации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама