Апел: Да спасим журналист от Хасково

18:23, 26 май 16 25 531 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нашият колега Георги Христов се нуждае от помощта на добрите хора на Хасково, страната и тези, които са в чужбина. Той има нужда от животоспасяваща процедура в чужбина, която струва около 40 000 евро. Сумата е непосилна за семейството му.

Георги Христов страда от рак на дебелото черво, миналата година му бе направена операция, но за съжаление има разсейки в черния дроб. От лятото на 2015-а е на химиотерапия, която обаче не дава очакваните резултати. Терапия, която се прилага в клиники в Италия и Белгия, дава много добри прогнози за неговия случай, а колегата вече се е свързал с тях и е получил офертите им. Става дума за две последователни процедури, облъчване с радиоактивни изотопи, които унищожават лезиите. Всяка от тях струва приблизително по 20 000 евро. Такова лечение в България още не се прилага.

Журналистическата колегия в Хасково обяви съпричастността си и мнозина даряват част от заплатата си. Призоваваме всички добри хора в Хасково, страната и в чужбина да се присъединят към кампанията за спасяването на един млад човек.

Жоро е журналист, който в кариерата си е организирал и участвал в множество успешни благотворителни кампании в помощ на бедни, страдащи и болни хора. Сега на свой ред се нуждае от помощта на добрите хора.

Георги Христов е на 42 години, семеен е, има дъщеричка, която наесен ще бъде в първи клас. В звуковия файл може да чуте интервю с Жоро.

Мотото на кампанията е #спасижоро

Банковата сметка:

ЦКБ АД- клон Хасково

еPay: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG67 CECB 9790 1036 0423 00

Набирателна сметка: BIC: CECBBGSF, IBAN: BG29 CECB 9790 4036 0423 00

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама