Шествие на красота и интелект за бала на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф” в Разград

20:44, 26 май 16 25 1700 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Днес е хубав ден за ГПЧЕ „Екзарх Йосиф”, защото дворът на гимназията е пълен с красота и интелект”. С тези думи директорът на учебното заведение Пейчо Георгиев се обърна към абитуриентите от Випуск 2016. Тържествената церемония по изпращането на 21-я випуск на гимназията се състоя в двора на училището.

Георгиев пожела на младежите да се забавляват от сърце на абитуриентския си бал, да се радват искрено на възможността да бъдат заедно, да пеят и да танцуват, да се смеят на всякакви глупости, освободени от задължението да говорят умно и мъдро. „Бъдете себе си, вярвайте на вътрешния си глас и ще успеете”, допълни директорът на училището.

 От своя страна абитуриентите изказаха своята благодарност към родителите си за подкрепата, а на учителите си за това, че са са ги научили на най-ценното - да следват мечтите си и да се борят за тях.

Преди това всичките 101 дванадесетокласници от четирите паралелки, заедно с класните си ръководители преминаха по червения килим и се наредиха зад красиво изписани букви А, Б, В и Г.  

Церемонията по изпращането на зрелостниците бе изключително вълнуваща, както за тях самите, така и за техните учители, родители, близки, приятели. След това, с много усмивки и традиционното броене абитуриентите се отправиха към заведението, където ще прекарат незабравимата бална нощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама