Задържането на Ценко Чоков е един голям цирк, убеден е адвокат Хаджигенов

09:08, 28 май 16 25 436 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържането на Ценко Чоков е един голям цирк. Това коментира по Нова телевизия адвокатът Николай Хаджигенов по повод задържането на кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков.

"Ценко Чоков и такива като него са във властта повече от 20 години. Наблюдаваме срастването на мафията с властта. Ценко Чоков от 1995 година е медийно известен. Само от медийните публикации, ако полицията се беше напънала, той щеше да има присъда след присда", категоричен бе адвокатът. 

Според него полицията се опитвала да не му дава оръжие, което било смешно. "Какъв е той? Чоков е обикновен човек и не трябва да бъде над закона. Властта е с цената на всичко", коментира още Николай Хаджигенов.

Вчера главният секретар на МВР Георги Костов заяви на пресконференция, че организираната престъпна група, която е действала на територията на Северозапада, е високо конспиративна, изключително брутална и държаща в страх цялото население в региона.

Самата група е действала от доста време, като е извършвала лихварска дейност, имотни измами, изнудване, побой и нанасяне на средна телесна повреда на жители на Галиче.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама