Сериозен организационен строеж в "Дунав"

17:09, 28 май 16 / Спорт 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Докато чака решение за финансиране на необходимите строително-ремонтни дейности на Градския стадион в Русе, ФК "Дунав" работи сериозно по организационното укрепване на клуба.

На среща с феновете на отбора клубният президент д-р Симеон Симеонов обяви привличането на изпълнителен директор, който ще работи именно в тази посока заедно с административния мениджър Огнян Цветанов. Както той вече заяви и пред медиите, това е известен български футболист от близкото минало, бивш национал на България. Името му е Ивайло Петков и на него ще се разчита да вдигне на по-високо ниво администрирането на клуба, както и да следи за израстването на треньорския състав, който се грижи за подготовката на младите "дракони" в школата.

За спортно-техническата част отговорност ще продължава да носи Веселин Великов, който заложи на сериозна подготовка за последния мач на русенския отбор от тазгодишната кампания в "Б" група. При гостуването на "Спартак" в Плевен отборът ще бъде в оптимален вариант, като единствено заради наказание ще отсъства Георги Чакъров. Старши треньорът Веселин Великов и футболистите на отбора заявиха, че отиват в Плевен, за да потвърдят, че "Дунав" е най-добрият отбор в групата и да приключат сезона с победа.

Междувременно Великов получи и специален дар от феновете, в знак на благодарност, че изпълни мечтата им изстрадана през последните 25 години - картина от младия русенски художник Стоян Димов, изобразяваща Дунавското крайбрежие на Русе, ще напомня на Великов, че където е текло, пак ще тече и под негово ръководство се очаква "драконите" да постигат нови върхове във футболния елит на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама