Весел празник подаряват на децата в Стара Загора

07:02, 01 юни 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Весел празник под мотото „От деца за деца” ще има днес в Стара Загора. От 10.00 до 12.00 часа, в парк „Пети октомври“, община Стара Загора организира празник, с който да зарадва най-малките жители на града по повод 1 юни – Международен ден на детето.

Малчуганите от детските градини"Ян Бибиян", "Камбанка", "Светулка" и  "Пролет" ще поздравят връстниците си с песни и танци, а след това ще се забавляват заедно с тях рисувайки по асфалта и участвайки в забавни игри.

Организаторите са предвидили много изненади и подаръци. Спонсори ще осигурят награди за специална томбола, в която да се включат всички присъстващи.

По време на тържеството в централния парк ще бъдат връчени наградите на трите детски заведения, които са събрали най-много харесвания в социалната мрежа с участието си в изложбата на великденски украси, организирана от Община Стара Загора.  Гласуването стартира на 28 април и завърши на 25 май.

 По инициатива на кмета  Живко Тодоров пък днес автобусният и тролейбусният транспорт в града ще бъде безплатен за всички деца. По този начин, общинското ръководство отправя поздрав към малките старозагорци и им пожелава весело детство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама