Пловдив отбелязва 1 юни с детски празници и флашмоб "Аз участвам"

07:04, 01 юни 16 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Празненствата в Пловдив по повод международния ден на детето започват на пл. „Стефан Стамболов“ от 10:00 часа с „Празник с дъвка ИДЕАЛ“.

От 11:00 до 13:00 часа е забавното детско шоу с изпълнения на млади таланти и много игри, яздене и снимки с истинско пони "Пътешествие в страната на талантите" .

От 16:00 до 18:00 часа е VІ детски фестивал „Талантино“ – забавление и представление. Ще има

надуваем замък, детски изяви, забавления, лакомства, балони и много изненади за децата.

От 18:00 до 20:00 също на пл. „Стефан Стамболов“ ще има музикални и танцови изяви на млади звезди, вълнуващи игри с много награди и благотворителна томбола с подаръци.

По случай 1-ви юни- Международния ден на детето пък, администрацията на Район „Източен” организира за малчуганите весел празник в Парк „Каменица“ от 16 часа. Ще има много забавни игри, състезания и награди. Всеки, който желае, ще може да се изяви артистично с микрофон пред публика.

От 11,00 ч в сградата на бул. Марица 142 Комплексът за социални услуги „Олга Скобелева“  организира честване на международния ден на детето – 1 юни чрез FLASH MOB, под надслов „Аз участвам“,  в подкрепа на правото на децата да участват във вземане на решения. Участие ще вземат всички 110 деца от социалните услуги на Комплекса, деца от други институции и гости – представители на Община Пловдив, неправителствени организации, доброволци и държавни институции, свързани с грижата за деца. Програмата на детския празник включва и откриване на обновената компютърна зала. 

По повод 1 юни детската железница ще бъде безплатна за деца в следващите три дни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама