Безплатен уейкбординг за варненските ученици

08:44, 01 юни 16 / Любопитно 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много емоции и адреналин очакват учениците от варненските училища от днес до 3 юни в Infinity Wake Park Varna. Екстремният атракцион на Трета буна на варненския плаж, съвместно с Община Варна, организира безплатно обучение по уейкборд за всички желаещи на възраст от 7 до 19 години. Стартът ще бъде даден в 10 ч. в Деня на детето - 1 юни.

В Дните на отворени врати търсачите на приключения ще бъдат обучавани от квалифицирани инструктори как да балансират и управляват уейкборда. Целта е децата да усетят тръпката от водната атракция, да се насладят пълноценно на усещането да летиш над морето и да покажат в състезание наученото. Надпреварата ще се случи в последния ден на събитието - 3 юни.

За да бъдат допуснати до участие, учениците до 18 години трябва да се явят в парка с родител/настойник, който да попълни декларация-съгласие. Младежите над 14 години трябва да представят и лична карта. Такса за участие не се изисква, уточняват организаторите от Infinity Wake Park Varna.

А за да могат журито и публиката да се насладят на повече атрактивни номера върху дъската, учениците ще бъдат разделени на три възрастови групи: от 7 до 10, от 11 до 14 и от 15 до 19 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама