Холивуд идва в Пловдив с концерт на Postmodern Jukebox

09:28, 01 юни 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Как биха звучали Тейлър Суифт, Бионсе, Бритни Спиърс и Guns N' Roses преди 50 години? Това ще ни покаже Скот Брадли с неговия Postmodern Jukebox!  Концентът на невероятната група е тази вечер в Държавна опера - Пловдив.

Освен новите хитове на стар глас, шоуто ще потопи публиката в бляскавия шик и атмосферата на холивудските новогодишни празненства от 40-те години. Дамите носят зашеметяващи винтидж тоалети и стилни прически, а кавалерите са с елегантни костюми, пристегнати с вратовръзки и тиранти. Postmodern Jukebox идват у нас с петима солисти, виртуозна степ танцьорка, оркестър способен на всякакви импровизации и конферансие, което ще завладее публиката от първата минута. Шоуто им ще продължи цели 2 часа, а преди и след него винтидж атмосферата ще осигури популярното DJ дуо The Smugglers Collective.

Популярността на Postmodern Jukebox се дължи не само на изпълненията им пред публика, но и на присъствието им в социалните мрежи, които са единственият им канал за промотиране. Доказателствоto - милиони последователи в YouTube и милиарди гледания - само кавърът на „Creep“ на Radiohead е с над 18 млн. гледания, следван от хитовете „We Can’t Stop“, „All About That Bass“ и „Royals“.

Концертите на Postmodern Jukebox в България са част от първото европейско турне на групата, която междувременно пусна в продажба новия си, десети албум - Swing The Vote! Само ден след официалната си премиера, албумът оглави класацията на iTunes - Top 100 Jazz Albums!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама