33-годишният мъж се е обадил на тел. 112, че е убил съпругата си, задържан е в Пиргово

10:17, 01 юни 16 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията в Русе разследва смъртта на млада жена, намерена на главния път за София, както ви информирахме вчера вечерта.

На 31 май около 18:40 часа на тел. 112 е получено обаждане от мъж, който е заявил, че е убил съпругата си на главният път Русе- Бяла, преди разклона за село Пиргово, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Изпратеният на място полицейски екип установява в района на обръщалото на автобусна линия №16 лек автомобил с марка БМВ с русенска регистрация, намиращ се в тревната площ, вдясно на пътното платно и с включени аварийни светлини.

На разстояние от около 80 метра от колата, в посока към Русе, на пътното платно установяват труп на жена с прободни рани по тялото. Местопроизшествието е запазено от служителите на реда. Сформирана е следствено-оперативна група, която е изпратена за извършване на оглед на място.

Предприети и проведени са редица процесуални действия и оперативно-издирвателни мероприятия, при които е установено, че трупът е на 27-годишна жена, а мъжът, който е подал сигнала е Б.И. на 33 г., двамата са съпрузи. По- късно вечерта полицаите са установили и задържали 33-годишния мъж в село Пиргово.

Случаят е документиран като е започнато досъдебно производство по описа на ОДМВР- Русе. Докладван е на Окръжна прокуратура – Русе. Процесуално-следствените действия продължават.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама