Дивна и Криско участваха в детски спортен празник в Пловдив

10:39, 01 юни 16 / Спорт 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С много забавление, усмивки и спортсменски дух, концерт на Дивна и Криско, премина празникът, организиран от ДЗИ "Спортни звездички" за ученици от 4-5 клас в "Колодрума".



Благотворителният концерт, който се състоя след състезанието "Спортни звездички", събра средства във фонд за стипендии, които ще получи едно дете от Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Пловдив, Русе и Стара Загора, което да продължи образованието си.

Участие в инициативата взеха деца от училища от Пловдив и региона, а събитието се организира за трета поредна година.



"Не забравяйте да спортувате през летните месеци, въпреки че сте във ваканция и да се радвате на хубавото време", обърна се към децата зам.-кметът по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков, преди да връчи купата на победителите от Основно училище "Драган Манчов". Втори в оспорваното състезание на щафета останаха учениците от училище "Отец Паисий" - град Стамболийски, а трети децата от ОУ "Георги Бенковски".



И тазгодишната инициатива е насочена към развиване на социалните умения на учениците чрез спортна активност и цели да популяризира здравословния начин на живот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама