Три идеи за Деня на детето в София

10:42, 01 юни 16 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По традиция на 1 юни родителите трудно се ориентират в морето от събития, които предлага столицата за детския празник. Почти във всеки парк, МОЛ и детски център има предвидени игри, ателиета, представления и др. за малчуганите. София Topnovini.bg избра три атрактивни предложения, които ще спечелят най-малкте на празника:

Сред най-големите събития безспорно е Детският панаир, който окупира центъра на столицата. Можете да избирате измежду десетки ателиета, занимания, представления, спорт и др. Пълната програма на панаира можете да видите в прикачения файл.

В парк „Гео Милев“ началото на празника е в 11 ч. с безплатни работилници, куклен театър, занимателни игри, фотокът, Swing-party и др. Програмата можете да видите тук. 

Музеят за история на София пък организира специално състезание. В него са добре дошли и родителите. Играта ще се проведе между 11:00 и 19:00 ч. ивключва движение по предварително зададен маршрут. Той трябва да бъде изминат възможно най-бързо. Родителят/придружителят и детето имат за задача да открият и заснемат определени детайли от София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама