С яздене на пони и пейнтбол празнува детска градина „Първи юни“ в Добрич

14:28, 01 юни 16 25 792 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Децата от ЦДГ „Първи юни” №17- Добрич днес празнуват именния ден на своята детска градина, както и международния ден на детето. По традиция на този празник те са извън детското заведение. Тази година избраха да празнуват в комплекс „Рекар”, където яздиха пони, играха на пейнтбол, почерпиха се с вълшебните сладкиши на Пипи дългото чорапче, от които никой не пораства и остава завинаги дете, съобщи директорът на учебното заведение Валентина Русева.

Празникът започна с изпълнение на химна на детската градина,  след което имаше много танци, музика и игри. На децата гостува и вълшебникът Радостин, който ги забавлява с  интересни фокуси и магии, а Пипи създаде невероятно настроение сред малките първоюнчета със своите интересни идеи и танци. Персоналът на Комплекс „Рекар” пък беше подготвил за децата като подарък за празника интересна томбола с много награди. Много усмивки, много настроение, зачервени бузи и щастливи деца – така изглеждаше днес полянката пред комплекса.

Имаше и рожденници – Александър–Борис от ІІІ група „Бонбон” и учителката Павлина Иванова, която благодари за множеството поздравления и подари на децата забавни игри по случай техния празник.

От ЦДГ "Първи юни" блягодарят на комплекс „Рекар” за гостоприемството, както и на всички родители, подкрепили учебното заведение в празничния ден.

    Екипът на ЦДГ „Първи юни” честити празника на всички деца с пожелание да са здрави, щастливи, да летят в мечтите си и израснат истински творци на добро и красиво в нашия живот, каза още Валентина Русева.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама