Обявиха треньорите за новия сезон в школата на „Черно море“

15:25, 01 юни 16 / Спорт 25 489 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Станаха ясни треньорите, които ще ръководят отделните възрастови групи в детско-юношеската школа на „Черно море“ през новото първенство. Тодор Каменов (на снимката) остава начело на старшата възраст - набор 1998-1999. В Елитната юношеска група до 17 години ще участват родените през 2000 г. „моряци“, водени от клубната легенда Тодор Марев. Мартин Христов ще продължи да води набор 2001, в Елитната група до 15 години ще участват родените през 2002-а таланти, водени от Николай Кънчев. Иван Николов остава начело на набор 2003, Станислав Стоянов - на набор 2004, а Георги Попов поема набор 2005. Родените през 2006 г. футболисти са поверени на Калоян Георгиев.

Ще бъде направена и подготвителна група за родените през 2009-2010 г. малчугани под ръководството на Николай Кънчев, като за нея ще бъдат набрани кадри след кастинг на стадион „Тича“. Датата ще бъде обявена допълнително, съобщават от клуба.

Новият директор на ДЮШ - Емануел Луканов, проведе среща с треньорите на всички възрасти от академията на варненци. На нея беше обсъдена методиката на работа на отделните набори и беше решено да се акцентира на двойния процес - учебен и тренировъчен. Ще се използва част от опита на Западно-европейските школи, но същевременно ще се съобрази със специфичността на условията у нас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама