Поредно предпоследно решение за ЦСКА, сега и Гриша Ганчев иска да оздрави клуба

16:52, 01 юни 16 / Спорт 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев подготвя оздравителен план и продължаване дейността на настоящото дружество. Това става ясно от писмо, което изпълнителният директор на клуба Николай Паслар е пратил до синдика на „червените“ Дора Милева.

Решението на Ганчев идва ден след отказа на съда да легитимира новосъздаденото дружество от обединението на ЦСКА, Литекс и Чавдар (Етрополе). Ловешкият бизнесмен не един и два пъти до сега е подчертавал, че иска да фалира автентичния ЦСКА, за да се създаде ново дружество, което няма да наследи дълговете на старото такова.

Преди броени дни спряганият за бъдещ собственик на ЦСКА Васил Божков обяви, че ако Ганчев не се захване с оздравяването на тима, то тогава той ще го направи. Крайно решение за бъдещето на „червените“ все още няма, като не е ясно и кога ще има.

София Topnovini.bg публикува писмото на Николай Паслар без редакторска намеса:

ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама