Христо Шопов излиза на пловдивска сцена в "Догодина по същото време"

18:33, 01 юни 16 / Култура 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Христо Шопов и Лилия Маравиля ще зарадват театралната публика в Пловдив с един от най-обичаните спектакли по пиесата на Бърнард Слейд- "Догодина по същото време".

Представлението е на 13 юни от 19 часа в Дома на културата "Борис Христов". Режисьор е Георги Михалков, негов е и преводът на текста. Сценография и костюми - Антония Попова, композитор - Иван Драголов.



Спектакълът е част от националното турне на Христо Шопов с пиесата, която има над 1400 представления на Бродуей. Известна е и на българските зрители с няколко запомнящи се постановки на родна сцена.

Актьорите със забележителен талант и респектираща кариера представят постановката за първи път извън софийска сцена. Тяхната майсторска интерпретация увлича публиката в страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.



"Догодина по същото време" разказва за човешката сила и слабост, гняв и нежност, отегчение и забавление в завладяващ спектакъл, инспириран от вечната тема за любовта. Обикновена хотелска стая, превърната в убежище за споделени чувства и емоции - среща след среща, година след година...

Освен през Града под тепетата турнето ще премине и през Хасково, Стара Загора, Велико Търново и София.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама