"Ботев" би "Локомотив" в детски футболен турнир в Калояново

20:18, 01 юни 16 / Спорт 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Ботев" (набор 2004) победи "Локомотив" (набор 2004) с 4:1 след оспорван двубой и дузпи и резултат 1:1 в редовното време. "Дербито" се състоя в рамките на организирания по повод Деня на детето детски футболен турнир на стадиона в Калояново.



Осем детски отбора по футбол се съревноваваха за купата на "Хеброс бус". Малките футболисти бяха наградени от ресорния заместник-кмет Георги Титюков, кмета на община Калояново Георги Георгиев, управителя на транспортната фирма и организатор на турнира Веселин Дошков и Александър Абрашев - четири мандата кмет на Калояново. Освен купи и грамоти за отборите бяха предвидени футболни топки и екипи.



Стражът на "Ботев" Кристиян Кръстев стана вратар на турнира, след като успя да спаси три дузпи.

Трети се класира отборът на футболен клуб "Спартак", ФК "Марица" остана четвърти, ФК "Сопот" - пети, шестото място бе за ФК "Карлово", 7-ото - за ФК "Брацигово", а осми останаха домакините от ФК "Калояново".



 Детският футболен турнир се организира за четвърта поредна година със съдействието на Асоциацията на българските футболисти, Българския футболен съюз и Община Калояново. Провежда се в рамките на националната програма "Децата и футболът".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама