Софийска фирма ще търси подземни богатства край Поморие

06:58, 12 юни 16 25 534 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Правителството е одобрило издаването на разрешително на фирмата „Фючър Кепитъл Естейт“ ЕООД да проучва възможностите за добив на подземни богатства на територията на община Поморие. Това съобщиха от Министерския съвет.

Дружеството ще проучва строителни материали в площта „Мерата“, разположена в землищата на селата Габерово и Дъбник, за срок от 1 година. Предвижда се през този период да бъдат инвестирани над 46 хил. лв. в проучвателни дейности. Други 4600 лв. са отделени за опазване на околната среда и рекултивация.

„Фючър Кепитъл Естейт“ е със седалище и адрес на управление в столичния жилищен комплекс „Дружба“, показва справка в Търговския регистър. Неин управител и едноличен собственик на капитала е Иван Епихов. Посоченият размер на капитала на фирмата е 162 040 лв.

Любопитно е, че в предмета на дейност на дружеството са посочени най-разнообразни сфери на действие - управление и поддръжка на недвижими имоти, пpoдaжбa на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисиони, спедиционни и превозни сделки, стоков контрол, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или дpуги сделки, търговия в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, за която няма изрична законова забрана.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама