Цените за почивка по Черноморието няма да се вдигат, според експерти

08:51, 12 юни 16 25 322 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Цените за почивки по българското Черноморие няма да се вдигат. Това каза Константин Занкова от Института за аналзи и оценка на туризма по Нова. 

"Към момента се наблюдава равнище на цените като миналата година и не се очаква те да се повишат значително", коментира Занков и допълни, че все пак след запълване на топ хотелите е възможно леко повишение в цените на някои от останалите места за почивка. По думите му българският турист все още не е закъснял, за да направи своята резервация за почивка.

"Рисковано е да се запазва място за почивка в последния момент, въпреки че в повечето случаи офертите са по-ниски. Обикновено в прекалено атрактивните оферти нещо е спестено и това се научава на място като отидете", пък заяви Богомил Николов от Асоциация на активните потребители.

Според него можем да се доверяваме на коментарите оставени от потребители в резервационните системи за туристически оферти. Николов обаче предупреждава да се отделя повече време за сравняване на офертите и за проучване на местата за туризъм.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама