Испанската сензация Bebe представя в Пловдив нов албум

11:50, 12 юни 16 25 256 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Испанската поп изпълнителка Bebe представя днес в Пловдив  новия си четвърти студиен албум Cambio de piel. Тя ще излезе на сцената на лятно кино "Орфей". Дългоочакваният Cambio de piel се появи на 9 октомври 2015 г. и веднага стана номер едно в Испания, а скоро след това започна да завладява и целия свят.

Bebe е родена във Валенсия, но израства в Естремадура. Прочува се с хита "Malo" от дебютния ѝ албум Pafuera telarañas, с който цяла Испания беше облъчвана отвсякъде в продължение на няколко месеца и въобще не се оплакваше от този факт. Музикалната бунтарка е композитор и текстописец на повечето от парчетата си, което обяснява нестандартния й характерен музикален почерк, разпознаваем за хиляди меломани по целия свят.

През 2004 година Bebe печели първата си награда Ondas за дебют, следват 5 номинации за Латиноамериканските "Грами" награди през 2005, 4 отличия на церемонията Premios de la Música - "Най-добър поп албум", "Нов автор", "Нов изпълнител", "Най-добър видео клип" - "Malo". Стилът ѝ не се вписва в никакви рамки и категории, което прави наградата й "Грами" още по-изненадваща и ценна.

Албумът, с който Bebe се завръща на музикалната сцена,Y., също се изкачва на върха на класациите, става платинен, номиниран е за латиноамериканските "Грами" награди и за най-добър световен албум на 2009 г. И последвалият Un pokito de rocanrol е номиниран за най-добър албум на 2012 на Латиноамериканските "Грами" награди, а сингълът "Mi Guapo"- е номинирана в категорията "Best Alternative Song".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама