Кметът Нина Ставрева бе гост на традиционната земляческа среща на каварненци в София

18:52, 12 юни 16 25 264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Каварна Нина Ставрева е била специален гост на традиционната земляческа среща на живеещите в столицата каварненци.

Близо 100 души, родени в Каварна или свързани с града и общината, са участвали в срещата, която се е провела в сградата на Съюза на архитектите в София.

"За хората, събрали се там, това бе едно събитие, очаквано с нетърпение, както и повод да разкажат един другиму за живота си. В приятна обстановка и задушевни разговори бяха обсъдени идеи за бъдещо сътрудничество и различни инициативи в полза на родния град. На събитието присъстваха и хора, свързани професионално или емоционално с Каварна, а изпълнението на джазмена и флейтист арх. Георгиев заслужи бурните ръкопляскания на каварненци", сподели в социалната мрежа Атанас Димитров.

Със срещата, с която бе възобновена прекъснатата за няколко години традиция, са били обсъдени с кмета Нина Ставрева и възможности за инвестиции в крайморския град. Представители на различни гилдии са дискутирали предложения за развитието на родния си град. Всяка идея, чието осъществяване би осигурило по-добър живот за каварненци, работа и спокойствие, е добре дошла, е посочила Нина Ставрева и е благодарила на съгражданите си за поканата.   Участниците в земляческата сбирка са си обещали да се виждат по-често и да поддържат връзка с новото общинско ръководство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама