Търовищка музикална школа откри годишни награди на Фондация "Димитър Бербатов"

07:08, 13 юни 16 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикална школа „Ню Войсис” от Търговище откри церемонията по връчването на осмите годишни награди на Фондация „Димитър Бербатов“.

Лично Димитър Бербатов връчи отличията на най-добрите от КЛУБ 2015 на „Успелите деца на България“ . Проектът традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката. В церемонията по награждаването по традиция взеха участие деца от фондацията. 

Формацията от Търговище  откри тържеството с песента  „Доброта“. В церемонията като индивидуален изпълнител участва и  Кристиана Асенова, която разчувства всички с „Пак съм у дома”.

„Невероятна емоция  изживяхме  деца и родители. От момента на посрещането до момента на изпращането  се чувствахме  специални , обгрижвани и заредени с човещина. Да открием  такава официална церемония не е лека задача. Сред екип  от професионалисти,  двайсетте деца-таланти от Ню войсис и Криси Асенова, която се изяви и индивидуално, не усетиха сценична бариера и дадоха всичко от себе си. Пяха изцяло на живо, уверено и сърдечно.  За всички нас вълнението е двойно, защото шест от изпълнителите в школата Кристиана Асенова, Симона Асенова, Сесил Алпер, Захари Свиленов, Диана Петрова и Александра Тенева са и част от успелите деца на България, като членове на Клуб 2015 към фондацията. За пореден път представихме класно нашият град. Пред сцената, на сцената, и зад кулисите беше заобиколено от знаещи, можещи, упорити, умни и успели деца – обединени  от  щедростта на един достоен Българин - Димитър Бербатов. Той лично се запозна и поздрави всички участници, както и  техните ръководители. Имаше невероятното търпение да се снима и да раздаде автографи на стотици деца. Благодаря лично и на директора на фондация „Димитър Бербатов“  г-жа Димитрина  Ходжева, която ни гласува доверие и ни подари този празник, както и на Община Търговище за осигурения транспорт", сподели  вокалната педагожка Десислава Станкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама